Väliaikatietoja

Kun aloitin tämän blogin pitämisen, vannoin itselleni pyhästi, että vaikka postausten välillä ehtisi kulua pitkäkin aika, en pyytelisi anteeksi hidasta/hidastunutta päivitystahtia. Nyt kuitenkin teen sen. En ole hylkäämässä blogia, enkä ehkä varsinaisesti ota siitä lomaakaan, mutta vaikuttaa siltä, että vähään aikaan en tule suodattamaan pääni sisältöä blogiteksteiksi. Jatkan kirjoittamista, kun sen aika taas tulee.

Mainokset

Posted on tammikuu 14, 2014, in Meta and tagged . Bookmark the permalink. 5 kommenttia.

 1. hmmmmm......

  Harmi vaan, mutta sinusta tuskin koskaan tulee hoikkaa. Elämä menee hukkaan. TEE JOTAKIN ITSESI ETEEN!! Hyvänen aika. Mutta jos mielestäsi hidas itsemurha on parempi niin…. Eläkä yritä edes väittää, että et haluaisi olla normaalipainoinen.

  Joka tapauksessa, sääliksi käy.
  terveisin olin minäkin joskus sairaalloisen ylipainoinen, mutta tein asialle jotain, sain elämäni takaisin, en menettänyt kovin montaa vuotta… olen terve, matkustelen, teen ylinpäätänsä mitä haluan! 🙂

  • Kiitos kommentistasi.

   Netti on kasvoton ja joskus pääsee unohtumaan, että ruudun toisellakin puolella on ihan oikea ihminen. Toivon sinun ja läheistesi puolesta, että kommenttisi on esimerkki tästä ilmiöstä ja ettet netin ulkopuolella ole yhtä epäystävällinen ja alentuva.

 2. Onpas ikävä kommentti. Osa ihmisistä sanoo olevansa ”rehellisiä” ja suorapuheisia, mutta oikeasti se on keino vain loukata toisia. Hyvin usein nämä henkilöt ovat itse erityisen herkkihipiäisiä.

  Minä en ymmärrä tarvetta puuttua toisen elämään. Minusta on rikkaus, jos joku avaa ajatuksiaan, jotka eivät valtavirtaan aina sovi. Miksi täältä iäisyyteen pitää tuntea itsensä paskaksi, jos ei ole (näytä tai ajattele) kuten muut?

  Itse olen pudottanut painoani ja lähinnä terveyssyistä. Mutta se ei tapahdu sen takia, että joku exlihava säälii minua tai kaltaisiani. Se tapahtuu juuri sen takia, että minä haluan ja pystyn. Me ei olla yhdestä puusta ja sillä siisti!

 3. Kiitos, Sarah.

  Oma tahto on varmasti parempi (ja terveempi!) kannustin painonpudotukseen kuin jonkun tuntemattoman internet-ihmisen sääli 😉

 4. Toivottavasti jatkat pian kirjoittamista. Pidän kovasti blogistasi, antaa ajattelemisen aihetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: