Raporttia MSM:stä ja intuitiivisesta syömisestä

MSM-uutiset ensin:

Olen nyt käyttänyt MSM-jauhetta viikon ja päiväannokseni on tällä hetkellä teelusikallinen. Vielä on varmaan liian aikaista odottaa kovin näkyvää tai tuntuvaa muutosta, mutta oikean käden keskisormen kynnessä (joka on ”ongelmakynteni”) olen näkevinäni juuressa parempikuntoista kynttä. Jauheen maku on edelleen aika kamala, mutta pikku hiljaa siihenkin tottuu.

Toisena sitten seikkailuistani intuitiivisen syömisen viidakoissa:

Olen nyt kokeillut omaa versiotani intuitiivisestä syömisestä. Toisin sanoen olen pyrkinyt syömään silloin, kun on nälkä ja olemaan syömättä silloin, kun ei ole nälkä. Kuulostaa ehkä helpolta, mutta minulle se ei ainakaan toistaiseksi ole ollut sitä.

Työpäivinä on yllättäen ollut helpompaa, vaikka luulisi, että vapaina päivinä olisi helpompi syödä omien tuntemusten mukaan. Vapaapäivinä käy kuitenkin usein niin, että kun kerran olen vapaalla, aloitan päiväni jumittamalla tietokoneella ja huomaan yhtäkkiä, että oho, nyt onkin jo lounasaika, enkä vielä ole syönyt mitään. Työpäivinä tiedän, että aamulla on pakko syödä, koska muuten en herää kunnolla eikä päivä oikein meinaa lähteä käyntiin. Vapaapäivinä heräilen hitaasti ja rauhassa.

Olen ottanut töihin mukaan vaihtelevanlaisia eväitä, yleensä pähkinöitä ja jotain muuta pikkupurtavaa, ja yhdistettynä työpaikan kohtalaiseen aamiaiseen ja heikohkoon lounaaseen niillä pärjää työpäivän ajan.

Ajattelin, että huomenna yritän oikein panostaa tuntemusteni tarkkailuun, ja yritän syödä jotain jo aamulla, mikä tarkoittaa, että tänään pitäisi vielä jaksaa käydä kaupassa. Kaupassa käynti on myös haastavaa, ehkä jopa syömistä haastavampaa, sillä jos menen kauppaan nälkäisenä, poimin koriini lähinnä nopeasti valmistuvia ja epäterveellisiä ruokia, ja jos menen kauppaan kylläisenä, harhailen kaupassa tietämättä, mitä oikein teen siellä, kun mikään tarjolla oleva ei erityisemmin houkuta. Tarvitsisin siis syömisopetuksen lisäksi kaupassakäyntiopetusta.

Mainokset

Posted on elokuu 2, 2013, in maistetut, yleinen and tagged , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: