YouTuben aarteita

Löysin tänään YouTubesta dokumentin, joka on muistaakseni joskus näytetty Suomenkin televisiossa. Dokkari kertoo siitä, minkälaista on olla lihava (lähinnä nainen) Isossa-Britanniassa. Siinä kuvataan mm. lihaville ihmisille (lähinnä naisille) suunnattuja bileitä ja tanssitunteja.

Olen kade, en niinkään bileistä, mutta jonkin lihaville suunnatun liikuntaryhmän löytäminen olisi upeaa. Ehkä sellaisia onkin, myös täällä Suomessa, mutta toistaiseksi yhtäkään ei ole tullut vastaan. Luulisi, että jos lihavuus kerran on niin suuri terveydellinen ongelma, joku haluaisi tarttua tähän aiheeseen ja saada läskit liikkumaan.

Youtubesta löytyy muutakin mielenkiintoista, esimerkiksi Joy Nashin ”Fat Rant” -sarja, jonka ensimmäisen osan olen jo linkittänyt tänne (2. osa ja 3. osa).

Mitä te olette löytäneet YouTubesta?

 

PS. Jos joku osaisi neuvoa, miten Formspring toimii, arvostaisin neuvoja suuresti.

Mainokset

Posted on Toukokuu 17, 2013, in videot and tagged , , , . Bookmark the permalink. 3 kommenttia.

  1. En edes tiedä, mikä Formspring on, mutta kannatan ehdottomasti ajatusta liikuntaryhmästä lihaville. Ja mieluiten vielä huonokuntoisille/vähän liikkuville ja lihaville. Jos oikein saa alkaa haaveilla, olisi upeaa, jos Suomessakin olisi nimenomaan lihaville kehoille tarkoitettua joogaa.

  2. Minustakin tuollainen ryhmä, sekä ehdottomasti heikko kuntoisimmille tarkoitettu ryhmä, olisivat hyviä. Minun liikuntaharrastukseni kun tuppaa aika usein jäämään siihen että ”kun on niin huono kunto.” Ei se ihan aiheetonta ole, koska jos menisin normaalille spinningtunnille, varmaan kuolisin. Pitäisi ottaa huomioon, etteivät kaikki ole himoliikkujia.

    • Joissain paikoissa tuo ihmisten erikuntoisuus pyritään huomioimaan, mutta tietääkseni siinä onnistutaan harvoin. Tuli tässä mieleen, että nyt voisi olla otollinen aika pyytää jotain tahoa järjestämään vähän liikkuville ja lihaville suunnatun ryhmän. Ketäköhän sitä uskaltaisi lähestyä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: