Vähäpukeisia ihmisiä

Huom! Tämän tekstin linkit johtavat sivustoille, joiden kuvissa esiintyy vähäpukeisia ja alastomia ihmisiä. (Kuten ehkä otsikostakin voisi päätellä, mutta ajattelin varoittaa kaiken varalta.)

Tulin tänään Siirin suosiollisella avustuksella tietoiseksi The Body Images Projectista (jos sivu kenkkuilee, kokeile päivittämistä), joka esittelee kuvia erilaisista vartaloista. Tästä mieleeni tuli The Adipositivity Project, joka on myös aivan mahtava. Minusta on upeaa, että tällaisia projekteja, tekijöitä ja nettisivuja on, sillä mielestäni valtavirtamediassa näkyvä kauneus on aivan liian yksipuolista. Samoin on upeaa, että on olemassa rohkeita ihmisiä, jotka uskaltavat osallistua tällaisiin projekteihin.

Jos joku tietää vastaavista projekteista, kuulisin niistä mielelläni.

Mainokset

Posted on Toukokuu 9, 2013, in linkit, yleinen and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 kommenttia.

  1. Upeita valokuvia! Mieleeni tuli kotimainen Miina Savolaisen kokoama ”Maailman ihanin tyttö”-valokuvakirja, jonka ostin itselleni. Siitä asti, kun selailin näitä voimauttavia valokuvia nuorista naisista, minun teki ihan hirveästi mieli päästä itsekin osaksi sellaista kuvaa. Kuva voisi olla myös samanlainen kuin linkkisi takana olleet, vähäpukeiset- tai alastonkuvat. Minun tekisi mieli nähdä itseni viehättävässä poseerauksessa ja hyväksyttynä sellaisenaan (eli ilman raskasta ehostusta tai ihmeellisiä muotiluomuksia). Jos Maailman ihanin tyttö-aihe kiinnostaa, täältä löytyvät kotisivut: voimauttavavalokuva.net.

    • ”Maailman ihanin tyttö” on tuttu, ja nimensä mukaisesti maailman ihanin 🙂

      Tuli mieleen myös, että TV:ssä oli joskus sarja, jonka nimi oli ”Nätti nakuna”, tai jotain vastaavaa, missä autettiin tavallisia naisia kohti oman kehon arvostamista ja itsensä hyväksymistä. Tällaista tarvittaisiin mielestäni lisää, ja paljon.

      • Se ”Nätti nakuna” oli yksi suosikkiohjelmistani! Kuuluu niihin harvoihin (ellei ole jopa ainoa) tosi-TV-ohjelmiin, joihin minäkin haluaisin päästä mukaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: