Kokeilukeskiviikko: suolaista ja makeaa

Tänään saatte kaksi kokeilua yhdellä kertaa. Jatkan edelleen leivänpäällislinjaani ja ensimmäinen tänään vuorossa oleva tuote Vantastic foodsin kasvismaksamakkara.

IMG_0850 Tältä se näyttää paketissa.

IMG_0851Ja tältä leivän päällä.

Sekasyöjäaikoinani maksamakkara (ja -laatikko) kuuluivat lempiruokiini. Niistä ajoista on kuitenkin sen verran kauan, etten muista luotettavasti, miltä maksamakkara maistuu. (Tarvitsisin kipeästi sekasyöjää antamaan mielipiteensä näistä ”jäljittelytuotteista”.) En siis osaa sanoa tuotteen toimimisesta muuta kuin että se maistuu leivän päällä hyvältä ja suunnilleen siltä, miltä maksamakkara muistoissani maistuu.

Merkittävin ongelma tuotteen kohdalla on monen muunkin vegaanituotteen ongelma, pieni pakkauskoko ja siihen nähden kova hinta. Tiedän kyllä, että vegaaniruokaa saa tehtyä pienelläkin budjetilla, mutta jos miettii vaikka jotakuta, joka haluaa kokeilla vegaaniruokavaliota ja kaipaa niitä tuttuja makuja, ensivaikutelma vegaaniudesta voi hyvin olla se, että kyllä on kallista lystiä.

 

Jälkiruoaksi hollantilaisia vohveleita

Bongasin paikallisesta ekokaupasta tarjouksessa olevat hollantilaiset luomuvohvelit. Olen maistanut aiemmin ei-vegaanisia ja ei-luomuja vohveleita ja nämä maistuvat minusta aivan samalta. Ovat aika makeita, mutta teen kanssa ja viipyillen, kuten nämä tietääkseni kuuluisi nauttia, oikein sopivia.

IMG_0853Tältä ne näyttävät paketissa.

IMG_0854 Ja tältä teemukin päällä lämmetessä.

Youtubesta löytyy oikein videoitakin siitä, miten näitä vohveleita syödään oikeaoppisesti, linkitän tässä yhteen.

Mainokset

Posted on Touko 8, 2013, in kuvat, maistetut and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 2 kommenttia.

  1. Kasvismaksamakkaraa! Tuota on saatava. Minäkin pidin sekasyöjävuosinani kovasti maksamakkarasta, parasta se oli ruisleivän päällä. Hmmm, löytäisinköhän tuota Ruohonjuuresta. Täytyy muistaa tämä vinkki.

    • Katsoin, ja ainakaan Ruohonjuuren sivuilla ei tätä mainittu. Sen sijaan siellä mainostettiin, että Tartex-tahna maistuisi maksamakkaran suuntaiselta. On niissä jotain samaa, mutta tämä kokeilemani oli mielestäni ”maksamakkaramaisempi”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: