Pari sanaa laihdutusvalmisteista

En suosittele.

No, ehkä kirjoitan vielä vähän enemmän kuin nuo pari sanaa. Google-haulla ”laihdutusvalmisteet” löytyy 22 300 osumaa (ja englanniksi vaikka kuinka paljon). Yksi ensimmäisistä hakutuloksista on laihdutuslääkkeitä vertaileva sivusto. Siellä sanotaan mm. seuraavaa:

Sinäkin voit saavuttaa tavoitteesi

Laihduttaminen voi olla helppoa – kun otat avuksi sopivat laihdutusvalmisteet. Useimmat täällä esitellyt laihdutusvalmisteet ovat puhtaita luonnontuotteita. Siksi ne todennäköisesti sopivat myös sinulle!

Minun on ihan pakko tarttua tuohon. Myös kärpässieniet ovat puhtaita luonnontuotteita. Mutta menkäämme eteenpäin. Sivustolla neuvotaan ja luvataan myös näin:

 

Tutustu siis tuotekohtaisiin esittelysivuihimme — ja tilaa vaikkapa useamman laihdutusvalmisteen ilmaiset esittelypakkaukset.

Näin sinäkin voit löytää hoikemman ja pirteämmän minäsi jo alkuvuodesta!

Minulle ei ole täysin selvää, mikä ero on laihdutusvalmisteella ja laihdutuslääkkeellä, joten etsin Googlesta myös jälkimmäisellä sanalla. Ja voi, mitä löysinkään!

Oikeanlaisen laihdutuslääkkeen avulla jokainen voi pudottaa painoaan nopeasti ja pysyvästi. Tärkeintä on tehdä päätös ja aloittaa laihdutus heti!

[…] Sillä tänä päivänä on turha kärsiä ylipainosta koska nykyaisilla laihdutuslääkkeillä jokainen voi näyttää hoikemmalta ja terveelliseltä ilman suurta vaivannäköä.

Kovia lupauksia.

Minulle tutuin laihdutusvalmiste on Alli (en siis ole itse sitä käyttänyt, mutta olen kuullut ja lukenut siitä enemmän kuin muista markkinoilla olevista valmisteista). Yllä annetuilla lupauksilla on hintansa, sillä jos rasva ei imeydy, se poistuu luonnollista kautta. Tässä pari poimintaa aiheesta:

Mä kokeilin sitä kerran muutaman päivän ajan sillä seurauksella, että uloste oli porkkananväristä ja aivan öljyistä, eikä sitä saanut aina pidätettyä, se oli niin öljystä liukasta että noro valui vaan pakaroiden välistä vaikkei edes tuntunut vessahätää. Kuljin muutaman terveysside pöksyissä yötä päivää ja päätin sit lopettaa valmisteen käytön. Olisi pitänyt siirtyä tosi tosi rasvattomaan ruokavalioon mikä ei nyt tässä elämäntilanteessa onnistunut, laittaa siis itselle ihan eri ruuat kuin muulle perheelle. Söin siis ihan tavallista kotiruokaa, en mitään ranuja ja hamppareita. Vajaa kilo kyllä lähti kokeilun aikana, en tiedä oliko Allin ansiota vai sen että yritin rajoittaa syömisiäni, vai sekä että. (Lähde)

Olen kokeillut Allia. Kokeilin sitä en niin rasvaisen ruuan kanssa ja ripuli tuli. Olen kuullut, että lähes kaikki Allin käyttäjät ovat kakkineet housuihin. Elikkä varoituksen sana!  (Lähde)

Kyse on siis siitä, mikä on kellekin se pienempi paha. Toki on ihmisiä, joille yllä olevia tai muitakaan sivuvaikutuksia ei tule, mutta minun tietääkseni he ovat vähemmistö. Myönnän kyllä, että olen tässä asiassa kaikkea muuta kuin puolueeton. Siksi kiinnostaisi kuulla, mitä mieltä te lukijat olette asiasta.

Mainokset

Posted on huhtikuu 21, 2013, in yleinen and tagged , . Bookmark the permalink. 2 kommenttia.

  1. Olen elämäni aikana kokeillut vain kerran laihdutusvalmistetta. Olin 18 ja tilasin joitain yrttikapseleita postimyynnistä, nimeä en enää muista. Luonnontuotteella oli jokin hurja lupaus siitä, miten monta kiloa se saa putoamaan, mutten enää muista sitäkään oliko kyse ”rasvan imemisestä” vai aineenvaihdunnan nopeutumisesta. Näin paljon vaivaa kapseleiden nielemisen kanssa, sillä lääkkeiden nieleminen on minulle tosi vaikeaa, yleensä pureskelen buranatkin. En huomannut mitään vaikutusta ja isäni haukkui minut tyhmäksi, kun tajusi, mihin olin rahani pistänyt (josta minä taas taas ravostuin). Nyt sadan vuoden päästä asia jo huvittaa minua, mutta silloin asia oli minulle tosi tärkeä. Olin tuolloin normaalipainoinen/hoikka, mutta minua oli lapsuudessani kutsuttu niin monta vuotta läskiksi, etten kyennyt näkemään itseäni muunlaisena.

    • Kiitos, että jaoit kokemuksesi. Oli varmasti ikävää tulla haukutuksi, kun mielestään pyrki tekemään itselleen hyvää.

      Tuo lopetuslauseesi on epäilemättä sellainen, josta moni tunnistaa itsensä. Itse en ole ollut hoikka, mutta valokuvia katsellessani huomaan, että olen ollut paljon laihempi kuin mitä tunsin itse olevani kuvien ottohetkellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: